torstai 24. maaliskuuta 2011

taistelua kuraa vastaan

Tämän postauksen tarpeellisuudesta en ole ihan varma, mutta kun se nyt tuli naputeltua laitan julkaisuun. Eihän se vie www-avaruudesta kuin pienen siivun.


Aiemmin mainitsemani kurapuku, mittatilauksena teetetty,
heijastimet niskassa,  lonkissa ja lahkeensuissa.
Selän vetoketjun  ja turkin välissä suojaläppä, tuulikangasta
 erittäin hyvä!
http://www.dogwear.fi


Itseänikin naurattaa, kun päädyin kirjoittamaan tästä aiheesta tänne ja otettuani koirien avustuksella kuvia, näin kyllä niiden ilmeistä, että ehkä mamman blogiharrastus on hiukan liikaa vienyt mennessään.. mutta silti.. :D


Koska päätin postata tänne itselleni tärkeitä esineitä koiranhoidossa, laitan niitä laidasta laitaan esille. Jos ei muuta, niin hauskat kuvat sain napattua mallikoiristani :D  Kuvaisikohan sana "pöyristynyt" ilmeitä parhaiten..


1. Normi toimet, kuten tassukarvojen trimmaus tassujen pohjalta ja varpaiden välistä, käyttäen trimmeriä


Paristoilla toimiva pikkutrimmeri, mahtuu hyvin varpaiden väliin ja on hiljainen!
Tätä käytän vain tassuihin,
 korva-alueelle hygieniasyistä minulla toinen, sähkökäyttöinen.
MM-tuotteita, merkki näkyy kuvasta ;)


2. Vauvojen kylpyamme tai vastaava soikio pulju, korkeat laidat ja seisottava pohja


Tämä ei ole vauvan amme varsinaisesti mutta vastaava soikio,
 tässäkin mahtuu seisomaan hyvin
ja riittävät laidat


Koira pystyy seisomaan siinä kaikilla neljällä tassullaan (Cavalier) ja vettä voi jopa lattiakaivottomassa wc:sä käsisuihkulla suihkuttaa (tietysti hallitusti) Yllättävän kauan pystyy suihkuttelemaan ennenkuin täyttyy liikaa, samoin korkeahkot reunat pysäyttävät suihkun sivusuunnassa ja vedet pysyvät hallinnassa. 


Kun ammeessa on vettä (edes 10-15 cm), on se niin tukeva, ettei se kaadu edes uroksemme nostaessa etutassut reunalle. Riittävän laitakorkeuden vuoksi on myös kädellä veden valelu koiran vatsa-alueelle ja jalkoihin mahdollista ilman roiskeita lattioille. 


Tyhjennys ulos, wc pönttöön tai lavuaariin (maltilla kaadettaessa hiekat jää pohjalle, josta sen voi pyyhkäistä paperilla ja paperi roskiin, niin eivät putket täyty kurasta/kivistä). Ei kannata hulauttaa voimalla tyhjäksi, maltti on valttia, nimimerkillä: "kerran hulahti" 




3. Kastelukannu ulko-ovelle


Ei nyt järin ruudinkeksintää ollut tämä, mutta ehkä ei aina tule ajatelleeksi vauvan ammetta ja pähkäilee pienempien vatien kanssa, jotka ovat vaarassa kaatua.


Kesäisin ammeesta on käyttöä myös viilennyskylpyjen antoon ennen uloslähtöä jne. ja se nököttää takapihalla valmiiksi täytettynä, vedenvaihto päivittäin.


Olikohan turha.. ehkä :D Olen kuitenkin aika innoissani testailemaan kaikenlaisia ominaiusuuksia tässä bloginpidossa. Jännä on testailla mistä ihmeestä ylimääräiset rivinvaihdot ja pitkät välit ilmestyvät jne. Ihan hauskaa puuhaa!


4. Mikrokuituliinat, 6 kpl 3 euroa! 


6 kpl 40 x 40 cm värikkäitä mikrukuituliinoja,
pesu 60 asteessa, hinta 3 euroa!


Edit : 5.4. 2011 pääsi tärkein unohtumaan.. liitän tähän myös 5.4. postaukseni sisällön


Olipa tuossa taas yksi hyvä hetki, kun ulkoa tultua kastelin mikrokuituliinan kosteaksi ja kävin koirien tassut läpi tällä iloisen värisellä ja korkealaatuisella löydöllä, joita ostin ensimmäisen kokeilukerran jälkeen monta punttia kotiin eri tarkoituksia varten. 

Kerrankin löytyi edullinen tuote, joka on joka suhteessa toimiva paketti. Ensinnäkin, värikoodaus on helppoa, koska jokaiselle värille voi määritellä oman kohdealueensa. Ostamalla muutaman puntin näitä liinoja, on kodin siivous, puhumattakaan koirien tassujen puhdistus huomattavasti mukavampaa. (Ei ole mikään mainospuhe vaan tulee sydämestä!)

Näiden liinojen koko on juuri passeli, 40 x 40 cmmateriaali on mikrokuitua. Olen nähnyt mainoksia mikrokuituliinojen sopivuudesta koirien huoltoon, ainoastaan näiden suoraan koirille suunnattujen liinojen hinta ei ole ollut niinkään sopiva.. nämä maksoivat 3 euroa/6 kpl!! Edullisuuden ymmärtää, kun ajattelee yhteispinta-alaa 240 x 240 cm pyyhettä, kolmella eurolla,  mikä estää ompelemasta niitä yhteen, jos haluaa isomman kuivauspyyhkeen! ;)

Huom hinta ;) ja maahantuoja taitaa näkyä!

Sinänsä mainonta mikrukuituliinoista on pitänyt muutoinkin paikkansa, näillä liinoilla on uskomaton vedenimukyky ja sen lisäksi ne todella napakasti keräävät hiekkaa ja muuta likaa itseensä. Pelkkä huuhtelu riittää väliaikaishuolloksi, mutta kunnolla likaantuneet liinat voi pestä pyykinpesukoneessa (ilman huuhteluainetta tai valkaisuainetta) 60 asteessa, kerralla vaikka koko puntin. Kostutettuna liinat puhdistavat peruslikaantuneet koirantassut  ja masukarvat hyvin, eikä huuhtelua aina tarvita. Kannattaa jättää yksi liina myös autoon!

Ostin nämä liinaset Säästöpörssistä!


I love them!! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ja niksit kirjoittamistani aihepiireistä ovat tervetulleita!