sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

öljyä tassuissa
Roy pentuna


Täällä on taisteltu öljyisten tassujen kanssa koko ilta! Nyt alkaa lumien alta paljastua milloin minkäkinlaisia yllätyksiä!

Eräänä päivänä keräilin läpinäkyvää lasia jään seasta, kun joku järjen jättiläinen oli hajottanut tuopin keskelle tietä. Ikäväkseni sain huomata, että lumella oli parin päivän kuluttua kuitenkin verta.. epäilen että joku koira oli sittenkin astunut sirun päälle. Kaikkea oli mahdoton saada pois, koska tie oli täynnä jääsohjoa ja lasinsirut olivat melkein saman näköisiä..

Tänään huomasin vasta jonkin ajan kuluttua, vaikka huuhtelin vedellä kotiin tullessa tassut, että koirat haiskahtivat oudolle. Tarkistin tassut läpi ja huomasin melkein kaikkien tassujen olevan sisäosistaan paksussa öljyssä! Hyi sitä öljyn yököttävää hajua!

Onneksi huomasin ajoissa, etteivät ne esim. päässeet yön aikana nuolemaan näitä raakaöljyisiä tassujaan, mitähän siitäkin olisi seurannut!!

Niksinä kerrottakoon, että raakaöljyä pystyy sentään jotenkin saamaan pois karvoista joko Fairyllä tai Marseille-saippualla. Molempia näitä käytin ja lisäksi ajelin tassukarvat trimmerillä niin hyvin kuin mahdollista kaljuiksi (tassujen sisäosat ja varpaiden välit). Nyt huomenna joudun pesemään vielä suihkutilojen lattiat. Tänään en millään pysty siihen enää, päätä kolottaa. Lopetan naputtelutkin sen vuoksi tähän.

Hyvää yötä ja pitäkää koirien tassuja silmällä nyt erityisen tarkasti!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ja niksit kirjoittamistani aihepiireistä ovat tervetulleita!