sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

kevät on tullut ♥ blogin ulkomuoto päivitettyIsännän poimimia metsämansikoita,
 lenkkipolulta -09 ♥


On ilo seurata koirien tyytyväistä käytöstä, kun takapihan ovi onkin yllättäen melkein koko ajan auki ja ne voivat mennä ulkoilemaan milloin päähän pälkähtääkään. Ulos kirmataan, kuin kilit laitumelle. Tästä tulikin mieleeni  vastaani tullut video. Nauttikaa!
Klikkaa video käyntiin!
Video löytyy Youtubesta, jonne pääsee myös klikkaamalla videon YT-logoa,
saadakseen videosta lisätietoja.
Perheen koira on jo hiukan iäkäs, mutta ehkäpä kilit pitävät sitä virkeänä :)


Dina löytyy usein oven suusta tasanteelta, ottamasta arskaa. Se pitää silmiä kiinni ja nuuskii ilmaa niin, että pikimusta pikku kirsu vain hiukan liikkuu. Silti se on tämän tyynen olemuksensa takana valpas heräämään tilanteeseen, mikäli Roy ilmaisee jotain tontilla tai sen läheisyydessä tapahtuvan.


Naapurissa asustaa kaksi Shelttiä, nekin ovat uros ja narttu. Koirat nauttivat yhteisistä kirmailuista ja ovat keskenään hyviä kavereita. Tonttiemme välillä on pikkuinen portti, jotta ne voivat hallitusti tulla leikkimään keskenään ja tontit voidaan yhdistää suuremmaksi kokonaisuudeksi.


Yleensä naapurin Sheltti-uros tulee portin vierustalle omalle puolen aitaa, nostaen etutassut pienelle kivelle ja tuijottaa takaoveamme. Se haukahtelee muutamia kertoja, leikkiinkutsun esittäen. Meidän koirat huomaavat tämän ja niin alkaa taas muutamien minuuttien - tuntien riemukas yhdessäolo.


Ihanaa kun kesä tulee ja päivät jatkuvat yötä myöden. Vielä kello 22 saattaa saada päähän lähteä lenkille viilenneeseen ilmaan, joka talvella ei tulisi mieleenkään!


Hyvää kevättä ja tulevan kesän odotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ja niksit kirjoittamistani aihepiireistä ovat tervetulleita!