tiistai 5. huhtikuuta 2011

mikrokuituliinat tassupyykkiin - edeulliset ja vieläpä nätit katsella!!

6 kpl ihanan värisiä mikrokuituliiinoja 3 euroon!
koko 40 x 40 cm,  pesu 60 asteessa

Olipa tuossa taas yksi hyvä hetki, kun ulkoa tultua kastelin mikrokuituliinan kosteaksi ja kävin koirien tassut läpi tällä iloisen värisellä ja korkealaatuisella löydöllä, joita ostin ensimmäisen kokeilukerran jälkeen monta punttia kotiin eri tarkoituksia varten. 


Kerrankin löytyi edullinen tuote, joka on joka suhteessa toimiva paketti. Ensinnäkin, värikoodaus on helppoa, koska jokaiselle värille voi määritellä oman kohdealueensa. Ostamalla muutaman puntin näitä liinoja, on kodin siivous, puhumattakaan koirien tassujen puhdistus huomattavasti mukavampaa. (Ei ole mikään mainospuhe vaan tulee sydämestä!)


Näiden liinojen koko on juuri passeli, 40 x 40 cm, materiaali on mikrokuitua. Olen nähnyt mainoksia mikrokuituliinojen sopivuudesta koirien huoltoon, ainoastaan näiden suoraan koirille suunnattujen liinojen hinta ei ole ollut niinkään sopiva.. nämä maksoivat 3 euroa/6 kpl!! Edullisuuden ymmärtää, kun ajattelee yhteispinta-alaa 80 x 120 cm pyyhettä, kolmella eurolla,  mikä estää ompelemasta niitä yhteen, jos haluaa isomman kuivauspyyhkeen! ;)


Hintavertailun vuoksi Sini-mikrokuituliina 2 kpl Kodin Ykkösessä 6,99 normaali hinta! (Koko 32 x 31 cm)


Huom hinta ;) ja maahantuoja taitaa näkyä!


Sinänsä mainonta mikrukuituliinoista on pitänyt muutoinkin paikkansa, näillä liinoilla on uskomaton vedenimukyky ja sen lisäksi ne todella napakasti keräävät hiekkaa ja muuta likaa itseensä. Pelkkä huuhtelu riittää väliaikaishuolloksi, mutta kunnolla likaantuneet liinat voi pestä pyykinpesukoneessa (ilman huuhteluainetta tai valkaisuainetta) 60 asteessa, kerralla vaikka koko puntin. Kostutettuna liinat puhdistavat peruslikaantuneet koirantassut  ja masukarvat hyvin, eikä huuhtelua aina tarvita. Kannattaa jättää yksi liina myös autoon!


Edit: tärkein unohtui, liinat kuivuvat erittäin nopeasti, paljon nopeammin kuin tavalliset froteepyyhkeet, eivätkä näin ala homehtua joutuessaan kuitenkin päivittäin läpikastelluiksi!


Ostin nämä liinaset Säästöpörssistä!


Mikrokuituliinoista yleensä: mikrokuituliina on nihkeytettynä tehokas lian ja rasvan irrottaja ilman turhaa hankaamista. Kuivana mikrokuituliina latautuu sähköisesti ja poistaa pölyn tehokkaasti. Mikrokuituliinalla saa mikropuhdasta - jopa ilman pesuaineita.


I love them!! ♥Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ja niksit kirjoittamistani aihepiireistä ovat tervetulleita!