sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Koiranruokia suoraan kotiin - nettikaupasta

Olen tilannut muutamia kertoja esim. kuivalihaa (lisäaineettomia), puruluita ja muita täydennysruokia/herkkuja nettikaupasta Saksasta.


Kokemukseni ovat olleet positiivisia, nopea toimitus suoraan kotiovelle Itellan kuljetuksella. Yli 39 euron tilauksista ei peritä edes toimitusmaksuja!


Tuotteet ovat olleet sellaisia, mitä ei ihan lähi eläintarvikekaupoissa ole ollut tarjolla. Hinnat ovat myöskin edullisempia netistä tilaamalla.


Olen tilannut seuraavia tuotteita, johtuen niiden lisäaineettomuudesta ja vähäisestä energiapitoisuudesta, koska tyttökoiramme on juuri steriloitu ja yritän kaikin tavoin saada sen painon pysymään kurissa.


Sushikierteitä, jotka on valmistettu valkoisesta kalasta/nahasta ja niissä on paljon hyviä rasvahappoja turkille, eikä yhtään lisäaineita. Rasvaakin niissä on todella vähän, muistaakseni alle 3 %.


Nahkarullapuruluita kanan kuivalihalla päällystettynä: nämä puruluut ovat maistuneet erittäin krantulle narttukoirallemmekin! Nykyään se syö puruluun päivässä (ja söisi enemmänkin jos vaan annettaisi) ja hammashoitoon tämä on vaikuttanut todella positiivisesti.


Viherpellettejä: Nämä ovat myös täysin lisäaineettomia ja kevyitä, sekä kuitupitoisia. Koirat saavat muutaman pelletin päivässä kuivalihalisän lisäksi, antamaan kuituja mukaan. Koirathan syövät mielellään myös ruohoa/heinää, kuuleman mukaan usein vatsahappojakin tasaamaan. Mielellään näyttävät näitä syövän, eikä närästysoireita näytä olevan.


Kuivalihaa: Koska pyrin välttämään nautaa muissa kuin kierrepuruluissa, tilaamani lihat ovat vähän eksoottisempia kuin nauta tai sika. (Myös allergiariskin vuoksi muuta). Tilaamani kanin ja  ankanliha ovatkin myös kevyempiä rasvaprosentiltaan kuin "normilihat"! Tämäkin seikka tukee painonhallintaa. Mielummin proteiineja kuin rasvaa!


Koirani ovat mielestäni hyvin lihaksikkaita ja jänteviä, joten ehkä olen onnistunut tekemään jotain oikein :)


Nämä yllämainitut ovat siis lisäkkeitä, perusruokana meillä on Virbacin ankka tapioca,  johon siirryimme kun Dinalla oli usein hiivatulehdus korvassa, nykyään ei tulehduksia ole :)


Kustannusmielessä tällä tavoin tilattaessa tulee pitkällä juoksulla melko hyvin säästöä. Olen myös saanut bonuspisteiden kertyessä mukavia lisätuotteita ilmaiseksi. Niiden saamiseen pystyy itse vaikuttamaan valitsemalla mieleisen tuotteen lisätuoteluettelosta. Suosittelen uskaltamaan tilata ainakin Zooplussalta!


Heidän tuotevalikoimansa on hyvin laaja ja kirjoitan jatkossakin kokemuksiani ja tarkempia tuotetietoja yllä olevista vakiotuotteistani, mikäli joku niitä kaipaa.


Käyttämäni nettikauppa, ainoa josta itselläni on kokemusta: Zooplus


Edit: linkki myöhempään postaukseeni kuvien kera, koskien yllä mainittuja ruokalisiä


http://koirulini.blogspot.com/2011/03/kevyet-ja-lisaaineettomat-lisaravinteet.html


Edit: 07.04-2011 Tein hieman hintavertailua tänään Faunattaressa käväistessä,


Hintavertailu: 


Zooplus.com,1 kpl 200 gr pussi kierrepuruluita Coocie's Delicatess  kanan rintalihalla päällystettynä 4,69 euroa


Faunattaressa,1 kpl 70 gr pussi, 6,90 euroa (210 grammaa/3 * 70 gr maksaisi  hunajaa.. )  (parempi sekin kuin ei mitään, mutta säästön voi jokainen itse laskeskella ;)


Toinen tuote, itseasiassa aivan sama tuote tässä tapauksessa:
Zooplussalla Rinti Chicko, kani 60 gr:n pussi 1,99 euroa (ts. 2 euroa) ja sama tuote, Rinti Chicko, 60 gr, kani Faunattaressa 6,50 euroa (yli kolminkertainen hinta).


Tarkoitus ei ole mainostaa, vaan tuoda esille faktoja oman kokemuksen kautta. Kun pitää huolen siitä, että tilaa kerralla riittävästi, saadakseen vielä kuljetukset ilmaisina, kaikkine bonustuotteineen ja kuponkialennuksineen, ei jää epäselväksi kumpi tulee halvemmaksi ja eipä tarvitse edes kiikuttaa tavaroita itse kotiin. Zooplus on vain yksi nettikauppa mutta ainoa, josta itsellä kokemusta. Nopea toimitus (alle viikko) kyselyihin tulee heti vastauksia jne. erittäin kohteliaat viestit olen saanut saatavuuskyselyihin.


http://koirulini.blogspot.com/2011/03/kevyet-ja-lisaaineettomat-lisaravinteet.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ja niksit kirjoittamistani aihepiireistä ovat tervetulleita!