tiistai 9. elokuuta 2011

vesi


Heinäkuiselta mökkireissulta vihdoin muutamia kuvia lisää. Loma oli oikein onnistunut, vaikka ukkosia oli muuamia ja paarmoja runsaasti.

Hyttysiä ei näkynyt, mikä mahdollisti mukavat ulkoiluhetket iltamyöhään asti. Koirat uitettiin pari kertaa päivässä mutta onneksi ne eivät harrasta tätä itsenäisesti.Roy oli mökillä toista kesäänsä ja nyt se hyvin pienellä suostuttelulla lähti uimaan ja laajensi lemppuuhansa, noutamisen koskemaan myös vedestä noutamista. Oi, että se oli onnellinen!


Royn uinti oli vaivattoman oloista ja se eteni hyvin tehokkaasti, kuten laineista ja jälkikierteistä näkyy. Onhan Cavalier varvasväliräpylöineen jonkin tason vesipetoeläin jo luonnostaankin. :)

Royn turkki piti järvivedestä selkeästi. Se oli ihanaa rapsutettavaa ja nuuskutettavaa iltaisin. Vierellä kuva harjaamattomasta järvenraikkaasta "puf puf" pörrö-turkista :)
Dina ei ollut kokonaan vedessä mutta korvat kyllä dipattiin moneen kertaan. Se myös sukelsi kiviä ja keppejä kuono veden alla rantavedessä kahlatessaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ja niksit kirjoittamistani aihepiireistä ovat tervetulleita!