perjantai 12. elokuuta 2011

meidän lempileluNirsk, narsk!


Roylle on löytynyt vihdoin kestävä ja mielenkiintoinen, jopa siedettävän tuoksuinen lempilelu! Se ei täytä pelkästään Royn laatuvaatimuksia, vaan on myös minun mielestäni tuplasti hintansa väärti! Esittelen lelun kokonaisuudessaan, koska itse ohitin tämän moneen kertaan kaupassa, kunnes ostin sen vihdoin edullisen hinnan houkuttelemana. Täytyy sanoa, että yllätyin todella positiivisesti lelun ominaisuuksista!!


Ensinnäkin, se on kestävä. Meidän jyrsijäkoira ei ole saanut tästä palaakaan irti! Lelu kyllä houkuttaa pureskelemaan (hampaille jees) ja sen pinnalla olevat nystyt narskuvat kivasti ja puhdistavat hampaita, ikenetkin saavat hierontaa :) Roy on yleensä rikkonut vastaavat lelut haarukassa 10 min - vko. Tämä on kestänyt jo puolisen vuotta käyttöä ja pureskelua, eikä mitään lohkeamia!


Muotoilu on suorastaan neroa. Tätä voi käyttää erilaisilla tavoilla, hyrränä, kiinnittää herkku sakaraan, heitellä tai vierittää. Lelun 6 sakaraa ja materiaali saavat sen pomppimaan arvaamattomilla tavoilla, joten koira joutuu jumppaamaan paljon monipuolisemmin seuratessaan sen liikkeitä. Samaten se on näin mielenkiintoinen.


Tätä lelua pystyy pienessä tilassa tai kerrostalossa vierittämään ja se kimpoaa kepeämmin seinistä, eikä pallomaista "tumps" ääntä tule yhtä kovana :) Iltaisin voi harrastaa kierittämistä heittelyn sijaan, jos haluaa välttää kaikenlaista pomppuääntä. 


Kuten jo aiemmin mainitsinkin, lelun materiaali tuoksuu hyvälle, ehkä vaniljaiselle, ei missään tapauksessa kumille!! Koira jyrsii sitä mielellään, joten makukaan ei ole karmea, olettaisin. :)


Näitä on tullut vastaan Prisman eläintarvikeosastolla ja joissain eläintarvikeliikkeissä. Kurkkaan nimen ylös jos ja kun muistan seuraavan kerran kaupassa. Suosittelen lämpimästi! Ai niin, hintakin oli alle 5 euroa, muistelisin!


Lisäys: Prisma, Bounce 4,30 Euroa


Näitä on eri väreissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ja niksit kirjoittamistani aihepiireistä ovat tervetulleita!