torstai 13. lokakuuta 2011

Hiivakorvien "lääkkeetöntä" pelastajaa ei ehkä enää saada entisessä koostumuksessaan markkinoilleTuote ollut puolisen vuotta saavuttamattomissa
mutta lokakuun lopusta lähtien jälleen  saatavilla!

IKÄVÄKSENI JOUDUN ILMOITTAMAAN, ETTÄ KYSEINEN TUOTE ON 16.12.2011 SAAMANI TIEDON MUKAAN YHÄ POISSA MARKKINOILTA, TUOTTEEN NIMI TULEE MUUTTUMAAN JA KOOSTUMUS MYÖS, ELÄINLÄÄKÄRIASEMAMME HENKILÖKUNNAN KERTOMAN MUKAAN. ILMOITAN ASIASTA MIKÄLI TÄTÄ JATKOSSA VIELÄ SAADAAN, NIMENOMAAN BOORIHAPOLLA TERÄSTETTYNÄ.

En poista blogitekstiä kokonaan, sillä ehkä joku toinen tuote löytyy, jossa mukana tätä pelastavaa boorihappoa.
Tilannepäivitystä 24.11.2011 Yllätyksekseni, yrityskauppojen vuoksi, tuote ei liene vieläkään palannut markkinoille. Kummallista on, että yrityksen edustaja puhelimitse aiemmin syksyllä vakuutteli tuotteen palaavan loka-marraskuussa myyntiin. Niin moni on tätä tuotetta kaivannut, että ihmettelen viivyttelyn perusteita.. Päivitän tiedon tänne kunhan osuu silmiini muutoksia. Vielä jouduttaneen odottelemaan, Apteekin verkkomyymälässä ilmoitus, että tuote ensin eläinlääkärikeskuksiin ja myöhemmin luultavasti myös apteekkeihin.. Ihmeellistä, mutta hyvää kannattaa odottaa.


Olen jo aiemmin kirjoitellut tarinaa hiivakorvan hoidosta ja omakohtaisia kokemuksia sen häädöstä. Ilokseni voin ilmoittaa, että tätä myös hiivaa karkoittavaa korvanpuhdistusainetta tullaan jälleen saamaan niin eläinlääkäriltä ostettavaksi, mutta nyt myös suoraan apteekeista!


Kuitenkin haluan korostaa seuraavaa: koiran oireillessa korviaan kannattaa mennä ensin eläinlääkärille näyttämään niitä. Kyseessä voi olla jokin lääkehoitoa vaativa vaiva tai jopa loistartunta. Oireileva korva saattaa olla tärykalvoltaan vahingoittunut, eikä korvaan saa laittaa mitään nestettä, myös tämän aineen kohdalla tulisi se ennalta lääkäriltään tiedustella. Oma lääkäri on sanonut tämän aineen olevn ns.turvallinen myös vaikka tärykalvo olisi jossain määrin vahingoittunut, mutta vastuuta en ota, tarkistakaa se itse!!


Käykää näyttämässä koira lääkärille! Perushuoltoon ja hiivan poissapitoon tämä tuote on hyvä, mutta tärykalvon tilanne pitää punnita ja ottaa huomioon!


Kyseessä on  MalAcetic Otic Ear Cleaner  , joka tehoaa hyvin alkavaan hiivatulehdukseen, jopa hoitona tätä ainetta ollaan käytetty meidän eläinlääkäriasemalla. Sekaan on eläinlääkäri lisännyt hieman lääkeainetta rauhoittamaan (kortisoni), mutta ilman tätäkin lisää aine tuntuu tepsivän hiivan poissapitoon, hoitotilanteessa kortisoni ilmeisesti lievittää kipua ja kutinaa ja nopeuttaa paranemista.

Suosittelen lämpimästi tätä tuotetta, sillä se poikkeaa hieman monista muista (kaikista nykyään saatavilla olevista) vastaavista koostumukseltaan. 2 % etikkahapon lisäksi se sisältää 2 % boorihappoa, jota lisätään esim. sukeltajan korvia rauhoittavaan hoitoaineeseen ihmisilläkin. Boorihapolla on hiivaa ja bakteereja vähentävä vaikutus. 


Korvien puhdistus kerran viikossa/kahdessa pitänee hiivakorvatulehduskierrettä paremmin kurissa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ja niksit kirjoittamistani aihepiireistä ovat tervetulleita!